Processbemanning AB - Facebook Processbemanning AB - LinkedIn 042-21 02 99 Konsultportal

Bemanning & rekrytering


Vi har lång erfarenhet av processindustrin och kan erbjuda kvalificerade personallösningar för både tjänstemän och kollektivare.

Bemanning

Vi på PROCESSBEMANNING erbjuder dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på djupet, med resultatgaranti inom bemanning, rekrytering & utbildning.

Varje process är unik och för att kunna möta våra kunders individuella behov ser vi vår långa erfarenhet från industrin som en stor tillgång.

Produktionstoppar, semesterledighet eller annan frånvaro. Behovet av personal tenderar att variera över tiden. Vi gör snabba inhopp eller långsiktiga lösningar. Vår styrka är att snabbt lösa era bemanningsbehov.

 

”Många bemanningsföretag vill vara breda och kunna arbeta inom i princip alla branscher. Vi tänker tvärtom”.

”Vår styrka är att vi förstår processindustrins villkor med kritiska miljöer, kvalitetssystem och regulatoriska krav”.

Rekrytering

För en lyckad rekrytering krävs en tydlig målbild, en styrd process och ett stort kontaktnät. Vårt arbete genomsyras professionalitet och kvalitet, vi vill vara med och bidra till våra kunders framgång. Att vi har många trogna och återkommande kunder vittnar om att vi vet vad våra kunder efterfrågar – och levererar därefter.

Självklart hanterar vi all konfidentiell information på ett säkert sätt och ger kandidaterna ett genomgående professionellt bemötande från första kontakt. På PROCESSBEMANNING nöjer vi oss inte med att bara kontakta de som aktivt söker jobb, vi söker alltid i våra breda nätverk och databaser efter de bäst lämpade kandidaterna för våra kunders specifika behov. På så sätt kan du lita på att vi gör vårt yttersta för att hitta rätt kandidat till just din organisation.