Processbemanning AB - Facebook Processbemanning AB - LinkedIn 042-21 02 99 Konsultportal

Extrajobb


Sök extrajobb på Processbemanning

Extrajobb hos Processbemanning

Anmäl intresse

För att kunna ha ett extrajobb hos Processbemanning måste du ha fyllt 18 år och ha minst 50% huvudsaklig sysselsättning (studier, anställning, eget företag). Enligt reglerna för bemanningsföretag får vi bara anställa personer på deltid som har minst halvtid med annan huvudsaklig sysselsättning.

Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Välkommen att registrera dig hos oss.

Egenföretagare

Är du egenföretagare som inte alltid har full beläggning i firman? Då kan du jobba extra som anställd hos Processbemanning. Just nu söker vi truckförare, lagerarbetare och processoperatörer. Registrera dig hos oss!

Anmäl intresse

Anställd hos en arbetsgivare

Just nu söker vi truckförare, lagerarbetare och processoperatörer. Registrera dig hos oss!

Om du har ett jobb men vill jobba ännu mer så är du välkommen till Processbemanning! Då kan du jobba extra hos Processbemanning.

Anmäl intresse

Student

Vill du jobb extra vid sidan av dina studier? Det är många studenter som jobbar extra hos Processbemanning. Du blir anställd hos oss som timanställd eller deltidsanställd.

Just nu söker vi truckförare, lagerarbetare och processoperatörer. Registrera dig hos oss!

Anmäl intresse